A SOLVER POLIIMID
Termékek
Kiemelt termékek

SolverPI-gyanta, 705R

SolverPI-gyanta, 705R

Termék neve: Poliimid gyanta Cikkszám: SolverPI-gyanta 705R SolverPI-gyanta 705R Poliimid gyanta egy haladó összetett mátrix gyanta, elsősorban a nagy teljesítményű kompozit elkészítése

Termék neve:Poliimid gyanta

Cikkszám:SolverPI-gyanta, 705R

SolverPI-gyanta 705R Poliimid gyanta egy haladó összetett mátrix gyanta, elsősorban a nagy teljesítményű kompozit anyagok elkészítése mártott magas hőmérsékletű gyanta alapú kompozit anyagok olvadás van egy széles körű alkalmazások.

SolverPI-gyanta, 705R bismaleimide-alapú Poliimid gyanta rendszeren alapul, a kémiai összetétele nem tartalmaz Attila és egyéb összetevők, a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően.

Jellemzők

lMagas üvegesedés átmeneti hőmérséklet és termikus stabilitás;

lKiváló mechanikai és elektromos tulajdonságokkal és mechanikai tulajdonságok;

lJó melt flow tulajdonságok;

lJó tárolási stabilitás.

A termék használata

Fűtés (80-100 alatt) állami erősítő rostok olvad, mártással, és majd a egyenkιnt gél idő követelmények, további 120-150 prepolymera feltétel.

Hőálló epoxi gyantát Módosítóként használatakor eltérő arányban kevert olvadt állapotban és az epoxi gyanta, követelményeknek a különböző területeken ellenálló epoxi gyanta termikus teljesítmény hőálló fokozat az új epoxi gyanta rendszer sokféle lehet készíteni.

Minőségi mutatója

Külső

Gél idő (171)

Sárgás paszta

300-600S

Hot Tags: SolverPI-gyanta, 705R, Poliimid gyanta
Kapcsolódó termékek
 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093