A SOLVER POLIIMID
Termékek
Kiemelt termékek

SolverPI-gyanta 7051

SolverPI-gyanta 7051

Termék neve: Poliimid gyanta Cikkszám: SolverPI-gyanta 7051 SolverPI-gyanta 7051 egy haladó összetett mátrix gyanta széles körben használják a gyártása nagy teljesítményű kompozit anyagok

Termék neve:Poliimid gyanta

Cikkszám:SolverPI-gyanta 7051

SolverPI-gyanta 7051 egy haladó összetett mátrix gyanta széles körben használják a gyártása nagy teljesítményű kompozit anyagok, különösen alkalmas a magas hőmérséklet és a magas hőmérséklet réz öltözött rétegelt és egyéb feldolgozóipar, Kerimid701A Poliimid gyanta lehet helyettesíteni.

SolverPI-gyanta 7051 bismaleimide-alapú Poliimid gyanta rendszeren alapul, a kémiai összetétele nem tartalmaz Attila és egyéb összetevők, a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően.

Jellemzők

lMagas üvegesedés átmeneti hőmérséklet és termikus stabilitás;

lKiváló oldószer ellenállás;

lAlacsony hőtágulási együtthatója (CTE, T-tengely);

lMagas réz peel erejét;

lJó tárolási stabilitás.

A termék használata

Attól függően, hogy a hígítás a szárazanyag-tartalomra vonatkozó követelmények aceton- és egyéb szerves oldószereket is használható. CCL elkészített, kevesebb, mint 80 tiszta gyantafeltétel hígítani egy oldószer a szárazanyag-tartalom, 40 – 65 %-os használata. Mikor brómozott epoxigyanta készített CCL összeférhetőség-val a hozzáadott mennyiségű brómozott epoxigyanta tiszta 20 %-os vagy annál kisebb, és a hozzá megfelelő mennyiségű szervetlen égésgátló Al (OH) 3, kevesebb, mint 80feltétel a szárazanyag-tartalom, 40 – 65 %-os lehet használni hígított oldószerrel, betonacél szálak (üvegszálas, szénszálas, stb.) használata egyenkιnt részben laminált használatra előkészített.

Utimately elérni a teljesítmény-index

Az üvegesedés átmeneti hőmérsékletének (Tg) 250

Láng retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Réz fólia erő peeling (ibs / a)7

Mechanikai, termikus stabilitás és elektromos tulajdonságok hasonló a Kerimid701A.

Minőségi mutatója

Külső

Szárazanyag-tartalom

Gél idő (171)

Vöröses barna viszkózus folyadék

40-80%

200-600s

Hot Tags: SolverPI-gyanta 7051, Poliimid gyanta
Kapcsolódó termékek

Egy pár: SolverPI-por 2600

Következő: SolverPI-gyanta 7005

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093