A SOLVER POLIIMID
Termékek
Kiemelt termékek

SolverPI-gyanta 7005

SolverPI-gyanta 7005

Termék neve: Poliimid gyanta Cikkszám: SolverPI-gyanta 7005 SolverPI-gyanta 7005 Poliimid gyanta egy haladó összetett mátrix gyanta elsősorban a magas hőmérsékletű súrlódó öntött

Termék neve:Poliimid gyanta

Cikkszám:SolverPI-gyanta 7005

SolverPI-gyanta 7005 Poliimid gyanta egy haladó összetett mátrix gyanta elsősorban a magas hőmérsékletű súrlódó öntött termék és mátrix kiváló hő-ellenállás és a mechanikai tulajdonságok, gyanta jó kompatibilitás a különböző töltőanyagok, jó rugalmasság. Nagy ellenállás (alacsony) hőmérséklet szilárd önkenő mechanikai alkatrészek elkészítésére is alkalmas. Szerves oldószerrel (aceton) feloszlatása esetén a készítmény szálak (üvegszálas, szénszálas, stb.) megerősített egyenkιnt, széles körben használják a magas hőmérsékletű gyanta területén alapú kompozit anyagok. Mint egy hőálló epoxi gyanta módosítók különböző feltételek az arány lehet készíteni, hőálló fokozat az új epoxi gyanta rendszer-a különböző területeken a epoxi gyanta hő ellenállás követelmények kielégítésére különféle.

SolverPI-gyanta 7005 bismaleimide-alapú Poliimid gyanta rendszeren alapul, a kémiai összetétele nem tartalmaz Attila és egyéb összetevők, a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően.

Jellemzők

Magas üvegesedés átmeneti hőmérséklet és termikus stabilitás;

Kiváló mechanikai és elektromos tulajdonságokkal és mechanikai tulajdonságok;

Jó alacsony hőmérsékletű tárolási stabilitás.

A termék használata

Után egységesen keverve különböző por, meghatározott feltételek mellett egyes öntés.

Oldott aceton és más szerves oldószer, a gyanta megoldást által bizonyos szilárd, rostok (üvegszálas, szénszálas, stb.) megerősített prepregek, rétegelt használatra elkészítéséhez.

Oldott szerves oldószerben például aceton, bizonyos szilárd szerint kell különböző arányban epoxi gyanta keverékek készült folyékony gyanta lehet készíteni különféle hőálló besorolási rendszerének új epoxi gyanta, hogy megfeleljen a különböző területeken, különösen mező elektromos szigetelés epoxi gyanta anyagok hő ellenállás követelményeinek.

Pácolás (referencia)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6 óra

Minőségi mutatója

Külső

Olvadáspont

részletesség

rugalmasság

Zselés idő

Halványsárga por

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Hot Tags: SolverPI-gyanta 7005, Poliimid gyanta
Kapcsolódó termékek
 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093