A SOLVER POLIIMID
Termékek
Kiemelt termékek

SolverPI-gyanta 7002

SolverPI-gyanta 7002

Termék neve: Poliimid gyanta Cikkszám: SolverPI-gyanta 7002 SolverPI-gyanta-7002 Poliimid gyanta egyike a fejlett kompozit mátrix gyanta fajták, széles körben használják a gyártása magas pontszám a f

Termék neve:Poliimid gyanta

Cikkszám:SolverPI-gyanta 7002

SolverPI-gyanta-7002 Poliimid gyanta a fejlett kompozit mátrix gyanta fajták, széles körben használják a nagy teljesítményű kompozit anyagok gyártása, Kerimid601 Poliimid gyanta lehet helyettesíteni. Elsősorban (gyémánt, köbös bór-nitrid) csiszolókorong és a súrlódó anyag kötőanyag és tűzálló öntött termék mátrix gyanta kiváló hő-ellenállás és a mechanikai tulajdonságok, de a nagy ellenállás (alacsony) hőmérséklet szilárd önálló elkészítésére is alkalmas kenni mechanikus alkatrészek. Rendelkezésre álló szerves oldószer (DMF stb.) készítsünk egy gyanta megoldás tartalmának egy bizonyos szilárd, rostok (üvegszálas, szénszálas, stb.) előkészítéséhez megerősített egyenkιnt, a magas hőmérsékletű gyanta alapú kompozit anyagok széles körben alkalmazott területén felbomlott.

Jellemzők

Magas üvegesedés átmeneti hőmérséklet és termikus stabilitás;

Kiváló mechanikai és elektromos tulajdonságokkal és mechanikai tulajdonságok;

Jó tárolási stabilitás.

A termék használata

Után egységesen keverve különböző por, meghatározott feltételek mellett egyes öntés.

Felbomlás egy szerves oldószerrel (DMF, stb.), a gyanta megoldást által bizonyos szilárd, rostok (üvegszálas, szénszálas, stb.) elkészítése, megerősített prepregek laminátok használatra.

Végzett ki egy szerves oldószerrel (DMF stb) felbomlott, hogy készítsen gyanta megoldást bizonyos szilárd, szerint kell különböző arányban a Epoxigyanta keveréket lehet készíteni hőálló fokozat az új epoxi gyanta rendszer számos különböző kompozit anyagok és elektromos szigetelő anyagok-epoxi gyanta hő ellenállás követelmények kielégítésére.

Préselési használt termékek csiszoló

1. a termék használ Mélyhúzó csomagolások, nyomja meg a hőmérséklet: 220 ~ 230 . Szorongató nyomás: 15 ~ 25MPa. Nyomja meg az idő, a vastagsága a cikk lehet. Meghatározott paraméterek az alábbiak szerint:

Vastagság(mm)

10

20

25

25

Nyomja meg a time(min)

40

50

90

100

(2) a másodlagos gyógyító hőmérsékleti görbe: Sütő hőmérséklet: 200mielőtt szabadság; Inkubáljuk 1 óra volt, fel-200; Inkubáljuk 1 órán keresztül, majd melegítik, hogy 220; Aztán felmelegedett a 230-240Inkubáljuk 4-5 óra; végső stb, amikor a sütő hőmérséklete 100 alá csökkena termékeket távolítja el.

Minőségi mutatója

Külső

Olvadáspont

részletesség

rugalmasság

Zselés idő

Halványsárga por

80-100

200-1000 h

8-20mm

s 100-600

Hot Tags:
Kapcsolódó termékek

Egy pár: 70SY1 SolverPI-gyanta

Következő: SolverPI-oldat 625

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093