A SOLVER POLIIMID
Termékek
Kiemelt termékek

SolverPI-bevonat

SolverPI-bevonat

Termék neve: Hőre lágyuló magas hőmérséklet Poliimid Coating.Item szám: SolverPI-bevonás 1001.High bevonat SolverPI-bevonat 1001 hőmérséklet Poliimid egy polimer bevonat, magas hőállóságú, stabil kémiai tulajdonságok és kiváló dielektromos tulajdonságokkal rendelkezik.

Terméknév:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

ItemNo.:SolverPI-Coating1001

Magas hőmérséklet Poliimid bevonat 1001 SolverPI-bevonás egy polimer bevonat, magas hőállóságú, stabil kémiai tulajdonságok és kiváló dielektromos tulajdonságokkal rendelkezik. Köszönhetően a kiváló fizikai és kémiai előadás gyakran használják nagyméretű integrált áramkör kapcsolási réteg szigetelés, fém bevonat, passziválás felszíni réteg, árnyékoló anyagok, az ionbeόltetιs és így tovább. Széles körben használják a kémiai ipar, a navigációs, a Repülőgépipar, a légi és a mikroelektronika területén. Azt jellemzői a magas hőállóságú, alacsony hőmérséklet ellenálló, ellenálló a sugárzás, kémiai korrózió ellenállást, alacsony nedvesség abszorpciós ráta, hidrolízis ellenálló, kiváló hőszigetelés és jó oxidációs stabilitás, tűz megelőzés éghetetlen, nem mérgező, környezetvédelem, jó tapadás, rugalmasság, nagy keménységgel, ütésállóság és pompás, kutat ellenállás a festék film csiszol és így tovább.

Használat:Vonatkozik a fém, amely nehezen csatolása (rozsdamentes acél, alumínium, réz, titán, magnézium ötvözet, bevonat krómozás)

Performanceindicators:

Feltételek

Guideposts

Megjelenése

sárgás-barna

Solidcontent

25

Sűrűségg/cm³

1.29 g/cm3-1,60 g/cm3

Viscosity(MPa.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Tapadás

≥80

Sav-ellenállás

Resistanttohydrochloricacid, thinsulfuricacid, hydrofluoricacid, stb

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

(1) a technológia alkalmazása: az ecset vagy keverjük jól után a szórás, roller bevonat módszerek, mint a fém hordozó felület bevonat, a bevonat vastagsága szerint meghatározni a tényleges szükségleteket (bevonat is szerint a tényleges helyzet, formamid oldószer hígítás, hígítás után bevonat kell keverni az építőiparban alkalmazása) körülbelül 20 percig, szárítás a bevonat az alapanyag 80 ℃, h kályha meleg robbanás után , Szárítják, 120℃/h、160℃/h、280℃/h-hőmérséklet ellenőrzés 2 ℃ fűtési mértékének / min, lehetővé teszi, hogy kikeményedés után, természetesen szobahőmérsékletre hűlni, várostervezésben bevonat szükség-hoz lenni kész egy héten belül.

2. bazális kérés: fém felület le kell csiszolni, vagy foglalkozik a régi fém felület tiszta, kötés szilárdságát befolyásolhatják. Bevont fém felület legyen száraz, tiszta, erős és sima, építőipar hőmérsékleti 10 ℃, hogy 35 ℃.

3.Note: építés során, Poliimid bevonat kerülendő a nedvesség, por, és nem használható más oldószerekkel, festék, építkezésen jól szellőző legyen. Bevonat, amely már opeded kell a lehető leghamarabb elkészül bontatlan bevonat hosszú távú megőrzés alatt 15 ℃, Megjegyzés: moistureproof, folyamatosan hűtött. Ne érintkezzen a bőr, mert egy hosszú ideig, ha oldószerrel nem tartalmaz mérgező, tűzveszélyes illékony szerves anyagok, mikor végezhető festék általános módszer szerint.


UVCuringprocess

1. módszer: Spray UV fény alatt 200 mm távolságban, körülbelül 30 perc, függőleges besugárzás elvileg felülete bevonat felülete nem ragasztó a kezét, nevezetesen a gyógyító befejeződött. Ha a bevonat felülete nagyobb, azt kell mozgatni, gyógyító folyamat, uv lámpa, vagy a felület permetezés.

2. módszer: Először fel a bevonat felszín alatt uv lámpa a parttól 300 mm függőleges besugárzás körülbelül 10 percig, majd permetezés a felszín alatt uv lámpa a parttól 200 mm-es függőleges élelmiszer-besugárzás körülbelül 10 perc, és ismét be bevonat felületén az uv fény a 100 mm-es függőleges besugárzás a parttól körülbelül 10 perc alatt ,. Elvileg a felület permetezés nincs ragasztó a kéz esetén azaz teljes gyógyító. Hasonlóképpen ha bevonat felülete nagyobb, kell mozgatni a pácoláshoz uv lámpa vagy permetező a felületet.

(Megjegyzés: Ez a módszer egy hivatkozás, teljesítmény 2 kW-os uv lámpa, a tényleges folyamat az uv lámpa teljesítmény megfelelő uv lámpa és a bevonat felületén, és a besugárzás ideje közötti távolság méretének megfelelően állítható.)
Hot Tags: SolverPI-bevonat, Poliimid bevonat
Kapcsolódó termékek
 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093