A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Poliimid hőre lágyuló gyanták

A SOLVER POLIIMID | Updated: Jul 01, 2016

Hőre lágyuló Poliimid gyanták olvad feldolgozható, és mint ilyen, lehet befecskendezés öntött, extrudált, és a konvertált részre, és különböző más alakzatok olvad feldolgozási módszerek. Magas hőmérsékletű műanyagok ezek a gyanták szükséges nagyon magas melegíti a feldolgozás megkönnyítése érdekében. A tipikus olvad hőmérséklet tartománya 380-430oC. Extra óvatosan kell használni, amikor a feldolgozás gyanták tartalmazó PTFE ezek feldolgozás magas hőmérséklet miatt.
PTFE fűtő fentebb 300oC lehet felszabadítani egy finom szemcsés füst. Inhalációs elő polimér lázra, egy ideiglenes influenza-szerű állapot a láz, hidegrázás, hányinger, légszomj, mellkasi szorító érzés, izom vagy közös fájdalom, és néha köhög és emelkedett fehérvérsejtszám. A tünetek gyakran késik 4-24 órás expozíció után. Ezek a jelek általában átmeneti, tartós 24-48 óra, és anélkül, hogy további szövődmények megoldása. Egyesek az ismételt epizódok polimér lázra jelentettek azonban állandó pulmonalis hatások. Polimér lázra védelmet is biztosítania kell minden lehetséges krónikus hatások elleni védelem.
Expozíció bomlástermékek PTFE felett 400oC fűtött okozhat légúti gyulladás, vérzés, vagy ödéma. Ezek több súlyos következményekkel járhat, az expozíció előfordulhatnak extrém hőbomlás PTFE, amely lehet felszabadítani füst részecskék, és mérgező gázok (karbonil-fluorid, hidrogén-fluorid és más fluorozott gázok) különösen rossz szellőztetés feltételek és/vagy zárt terekben. Ezek bomlástermékek kezdetben eredményezhet, mellkasi szorító érzés vagy fájdalom, hidegrázás, láz, hányinger, a légszomj, köhögés, zihálás és szakképzésből tüdőödéma. Ödéma késhet a kialakuló, és orvosi kezelést igényel. Súlyos esetekben ha az orvosi beavatkozás késik, tüdőödéma válhat életveszélyes. Hasznosítás általában befejeződött néhány napban; néhány ritka esetben állandó tüdő rendellenességek számoltak be.

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093