A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

A PI a nemzetközi fejlesztési

A SOLVER POLIIMID | Updated: Sep 15, 2014

‍‍‍‍‍‍

A fejlesztés során, és a jelenlegi helyzet, a különleges műszaki műanyagok, a nemzetközi

Különleges műszaki műanyagok van egy nemzetközi 60 a huszadik század elején a 80-as évek óta, a minket szovjet Hidegháborús fegyverkezési verseny két pa társadalmi igény egy új generációs, nagyteljesítményű polimer anyagok kifejlesztett. Korábban ismert magas hőmérsékletű polimerek (a relatív műszaki műanyagok). Jelenleg, ismertebb nevén speciális műszaki műanyagok (Super műszaki műanyagok) vagy nagy teljesítményű polimerek (magas polimer), a Poliimid (PI) a 60-as indulása óta a korai 80-s kereskedelmi KANDIKÁL az elmúlt húsz évben, a fő fajta a sikeres fejlődése és az iparosítás van: 1 Poliimid (PI); 2 poliamid imid (posta); 3 poliéter imid (PEI); 4 polyarylate (U-polimer); 5. polifenilén-szulfid (PPS); 6 polysulfone (VPSZ) 7 poliéter-szulfon (PES); 8 poli-éter éter keton (PEEK), stb...

Polifenilén-szulfid a legszélesebb körben használt, a legnagyobb faj ismert amerikai, Philip és a japán vállalatok, mint a Wu Yu, alakult ki a mérete több mint harmincezer tonna. Olyan mint más fajtákat árai jelentősen csökken.

A késői (1981 kereskedelmi) fejlesztési KANDIKÁL gyanta, a jelenlegi piaci skálán minimális: körülbelül 2000t/y és az ár a legmagasabb, a japán piacon 13000 jen ($118/Kg) rögzítette.

Egy különleges műszaki műanyagok, összehasonlítva más kétféle anyagok főbb jellemzői az alábbiak szerint lehet összefoglalni:

1) fizikai tulajdonságok:

A. hő szint magas (általában meghatározott UL hőmérsékleti index több mint 150 fok c);

B. mechanikai szilárdság (általános általános műanyag 2 ~ 4-szer);

C. a kiváló átfogó teljesítmény (például a sugárzás ellenállás, hőmérséklettel szembeni ellenálló képesség, rezisztencia időjárás).

2) feldolgozás technológia:

A. magas feldolgozás hőmérséklet (általában a 300 ~ 400 ℃);

B. Befecskendezési nyomás (általában 120MPa ~ 160MPa);

C. (általános célú műanyag penész kell hevíteni és hűtés ellenkezőleg);

D. hot runner előnyben részesített.

3) a magas hozzáadott értéket (általában a 1 ~ 10 millió dollár / tonna, a több tucat alkalommal általános műanyag);

4) egy hosszú indukciós fázis a piac fejlődését.

5) a különböző monopolizált néhány nagy termelési és ellátási.

1981-ben és 1993-tól 12 éves, a piaci skálán eléri a 400t/y. 1993-tól gyors növekedési időszak után közel tíz éves átlagos növekedési rátája elérte a évi 15 %-os.

‍‍‍‍‍‍

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093