A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Poliimid szintézisút

A SOLVER POLIIMID | Updated: Sep 15, 2014

Poliimid változatosság, sokféleség, vannak különböző módon szintézis, ezért is kijelölhető, szerint különböző alkalmazás változó kapcsolat, a szintézis is nehéz más polimer.

1. Poliimid főként áll két jüan és két jüan amin anhidrid szintézis, a két monomer és számos más heterociklikus polimereknél, pl. polybenzimidazole, polisztirol és buta triazol, polybenzothiazole, poli-néma phen és Polyquinoline monomerek, széles forrást a nyersanyagok, a szintézis is könnyebb. Két, két amin anhidrid Poliimid számos, különböző kombinációk lehet elérni különböző teljesítmény.

2. Poliimid alkalmazáscsoportokból állhat két anhidrid, és a poláris oldószerek, mint a DMF, Baki Piroska, NMP vagy a / alacsony hőmérsékletű polikondenzációval vegyes oldószerek, metanol, két aminok kapott polyamic savas oldható, film-alakítás vagy spinning után fűtés 300 ℃ kiszáradás ciklizációs ba Poliimid; is felvehet, ecetsav-anhidrid és tercier amin katalizátor poliamid sav olyan kémiai kiszáradás, ciklizációs, szerezni Poliimid folyadék és az őrlemény. Két aminok és két anhidrid is is magas forráspontú oldószerrel, mint pl. a fűtés fenolos oldószer polimerizáció, egy Poliimid. Ezen túlmenően is kaphatnak Poliimid észter, négy jüan a két jüan és két jüan, amin sav; is lehet készíteni, poliamid sav először polyisoimide, és majd át Poliimid. Ezek módszerek kényelmes feldolgozásra, az előbbi az úgynevezett PMR módszer, lehet szerezni alacsony viszkozitású, nagy szilárd oldat, alacsony olvad a viszkozitás, az ablak, a folyamat, a módszer különösen alkalmas a gyártási kompozit anyagok; Ez utóbbi nagyobb oldhatósága, az átalakítási folyamat során nem bocsát ki alacsony molekuláris vegyület.

3. mindaddig, amíg a két (vagy négy savas anhidrid) képzett és tisztasága két aminok, polikondenzációval módszerrel, nagyon könnyű beszerezni kellően nagy molekulatömegű, hozzáadása, egység-anhidrid vagy amin egység is nagyon könnyen ellenőrizhető a molekulatömeg.

4. az két (vagy négy savas-anhidrid) és két amin kondenzációs, amíg egy egyenlő moláris arány, hőkezelés, vákuum, javíthatja az alacsony molekulasúlyú molekulák előtti szilárd polimer mennyiség jelentősen, annak érdekében, hogy a kényelem és a Porfeldolgozás.

5. egyszerűen a végén a lánc, vagy a lánc reakció csoportba az űrlap aktív oligomer, ami hőre keményedő poli-imidek.

6. Poliimid Karboxil, észterezés vagy só, kap a fényérzékeny csoportok vagy hosszú alkil Amfifil polimer, is kap a photoresist vagy a készítmény LB film.

7.a Poliimid szintézisét általában nem termelnek, szervetlen só, szigetelő anyag elkészítése különösen előnyös.

soNorFifth, gyulladásgátló tulajdonság

Poliimid polimer maga edzés, dohányzás ára alacsony, a magas vákuum outgassing ritkán; stabilitás magas hőmérsékletű, magas vákuum és besugárzás, illékony anyag kis; lángálló fokozat:

Hatodik, Poliimid nem-mérgező

Alkalmas edények és orvosi műszerek gyártása, és ellenáll a sterilizálás több ezer alkalommal, néhány Poliimid van jó biokompatibilitás. Például, a kompatibilitási vérvizsgálat nem hemolitikus, citotoxikus tevékenység in vitro kísérletek nem mérgező. Style = szöveg-francia: 0; mso-lista: l0 level1 lfo1'10. Poliimid nem mérgező, alkalmas edények és orvosi műszerek gyártása, és ellenáll a ezerszer fertőtlenítés. Vannak néhány Poliimid van jó biológiai kompatibilitás, például, a vérvizsgálat kompatibilitás nem hemolitikus, citotoxikus tevékenység in vitro kísérletek nem mérgező.


 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093