A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Szintézis módszer Poliimid

A SOLVER POLIIMID | Updated: Sep 15, 2014

Poliimid tetracid Dianhydride és -diamin-polimerizáció, a szintézis gáz fázis csapadék módszer és a fő egy lépéssel method、two lépés method、three lépés módszer áll.

(1) Egy lépésben módszer. Egy lépésre módszerrel Dianhydride és -diamin-közvetlenül polimerizált Poliimid, a magas forráspontú oldószerrel, Monomer nem polyamic savas közvetlen szintézise poly imid. A reakció feltételei, ez a módszer sokkal szerényebb, mint a hőkezelés, a legfontosabb, hogy válassza ki a megfelelő oldószer. Polimer relatív molekulatömeg növekedésével kell megpróbál-hoz eltávolít a nedvességet. Általában a vízben, hogy eltávolítsa a állandó forrpontú víz vagy a polyamic-sav, só helyett-diamin-izocianát és generált magas hőmérsékleten és magas nyomású polymerization.the ellenőrzési folyamat, ez a módszer még tökéletes, és a gyakorlati lépés előre.

(2) Kétlépcsős módszer. A kétlépcsős módszer, a Dianhydride és -diamin-kapott polyamic savas prekurzor, majd a fűtés vagy kémiai módszerekkel, Poliimid alkotó ipari cyclodehydration. Kémiai imidization módszer, a víztelenítési ügynök poliamid sav, Poliimid kémiai ciklizációs generált tartalmaz számos különböző több. Az elkészített Poliimid és Poliimid készített fűtési mód, a fizikai és kémiai tulajdonságai eltérnek, különösen a isoimide gyűrűket alacsony hőmérsékleti stabilitás és magas kémiai reakcióképesség. különböző Dehidratálószer, különböző ciklizációs termék imin / isoimide arány, gondolat, hogy a tautomeric rendkívül instabil okozhatja. A két lépésből álló folyamat érett, de a polyamic oldat nem stabil, nagyon érzékeny a nedvességre, bomlás következik be, tárolás során, így jelent meg polyamic alkil-savas észter módszer, poliamid savas szilil észter módszer fejlesztése módszer. Poliimid poliamid-észter, más előfutára a viszonylag stabil polimer, szilárd vagy oldat-hoz képernyő hosszú távú tárolására. Poliamid észter magas relatív molekulatömeget általában áll aromás diacid diészter Acilkarbamid-klorid, megoldás polikondenzációval vagy kondenzációs polimerizáció készült aromás-diamin. Poliamid észter hő- vagy imidized Poliimid történt szerves bázisok, de a kis molekuláris vegyület le alkohollal vagy alfa-olefin, mint a víz által katalizált reakcióban. Oldható poliamid észter intermedierek, polyamic sav, oldható, közös szerves oldószerek alacsony forráspontú, mint a diklór-metán, négy oxigén furán, kaphatnak magas koncentrációjú oldat, és módosítható a észter szerkezet teszi a poliamid-észter, különböző tulajdonságokkal és lehet használni nagy szilárdságú és nagy modulusú anyagok, a tipikus módszer a szintézis a Poliimid. De a imidization reakció tevékenység és a magas gyártási költség, alacsony, összetett folyamat további optimalizálás.

Három lépés a módszer. A három lépés a módszer a polyisoimide beszerzése Poliimid módszer keresztül. Polyisoimide stabil struktúra, mint az első Poliimid mátrix, mert a hőkezelést nem bocsát ki a víz és egyéb alacsony molekuláris anyagok, könnyen heterogén az imid, és lehet, hogy kiváló teljesítményt Poliimid. Polyisoimide poliamid sav a kiszáradás ügynök, a kiszáradás és a ciklizációs és a, majd a szerepe a savas vagy lúgos ij katalizátorok mint Poliimid, ij reakciója könnyen magas hőmérsékleten áll. Polyisoimide


 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093