A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Poliimid összefoglalása

A SOLVER POLIIMID | Updated: Sep 15, 2014

Poliimid egyike a legjobb átfogó tulajdonságait szerves polimer anyagok, a magas hőmérséklet 400 ℃, a hosszú távú használata hőmérséklet tartománya - 200-300 fok C, nincs nyilvánvaló olvadáspont, a magas szigetelő szilárdságot, a dielektromos állandója 4-103 Hz, a dielektromos veszteség csak 0.004 ~ 0,007, F, H osztályú szigetelőanyag.

PI utal, hogy a nagy gerincét tartalmazó Acilkarbamid imino polimer, amely tartozik, az aromás vegyületek, áll két jüan és két jüan amin anhidrid kondenzációs, polimerizációs által készített. A molekuláris lánc PI tartalmaz nagyszámú benzol gyűrűt, és csoportok imid belefoglalták a benzol gyűrűt öt MVGYOSZ heterociklusos gyűrű kialakulását, a merevség, a molekuláris lánc, intermolecular erők erős, sűrűség csomagoló magas, a PI egy sor kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. PI a szerkezete, amely két anhidrid és két amin nem azonos, teljesítmény is kissé különbség.

Poliimid egyfajta speciális mérnöki anyag, a repülés, repülőgép-és űripar, microelectronics, nanotechnológia, folyadékkristályos, elválasztó membrán, lézer mezők széles körben használják. Nemrégiben a kutatási, fejlesztési és hasznosítása Poliimid minden ország szerepel húsz-első évszázad a legígéretesebb egy műszaki műanyagok. Poliimid, a kiemelkedő jellemzői a tulajdon és a szintézis, például egy szerkezeti anyagok, vagy a funkcionális anyagok miatt, a hatalmas alkalmazás prospect már teljesen megértette, ismert, mint a "problémamegoldó" és hogy "nem Poliimid nem lenne ma mikroelektronikai technológia".

Poliimid az aromás heterociklikus polimer molekuláris szerkezete a vegyületek tartalmazó imid csoport lánc, angol Poliimid (PI), lehet osztani PI, benzol oldható PI, poliamid imid (posta) és a poliéter imid (PEI) négy.

PI az egyik legjobb fajta hőálló műszaki műanyagokat, magas hőmérsékleten, előfordulhat, hogy egyes fajták hosszú ellenállni a magas hőmérséklet, 290 ℃ rövid idő alatt 490 ℃, a mechanikai tulajdonságok, fáradtság ellenállás, lángálló elektromos tulajdonságok, méretbeli stabilitás, jó, fröccsöntés zsugorodás kis, olaj-rezisztencia, sav és szerves oldószerek, nem ellenállás alkáli, kiváló ellenálló képesség a súrlódás, viseljen a teljesítménye.

Hőre lágyuló Poliimid gyanta (Poliimid gyanta), PI nevezik) egy hőre lágyuló műanyagok mérnöki. -A ' magas hőállóságú hőre lágyuló műanyagok, a nagy üveg átmenet hőmérsékleti (243 fok C) és az olvadáspont (334 ℃, egyenletesség) hő deformáció hőmérséklet 260 ℃ (30 %-os üveg rost vagy szénszálas megerősített fokozat), akár 250 ℃, és más magas hőállóságú műanyag, mint a KANDIKÁL, PPS PTFE, PPO, stb, a felső határ a hőmérséklet magasabb, mint a közel 50 ℃; használata hosszú ideig használható

PI gyanta nem csak a hő-ellenállás, mint más magas hőállóságú műanyag kiváló, és a előnyökkel jár, nagy szilárdságú, magas modulus, magas Törési szívósság és kiváló mérettartási stabilitás; PI gyanta fenn tudja tartani a nagy szilárdságú, magas hőmérsékleten, a hajlítószilárdságával: 200 ℃-ig körülbelül 250 ℃ hajlítószilárdságot és tömörítés ereje a 24MPa még mindig 12 ~ 13MPa; PI gyanta merevség, jó stabilitás, alacsony tapadási együttható a lineáris hőtágulási, nagyon közel a fém alumínium anyag;

Kiváló kémiai ellenálló képesség, a vegyi anyagok, általában, csak a tömény kénsavval oldjuk fel vagy elpusztítani, korrózióállóság és nikkel acél hasonlóak, és a tűzálló, láng láng feltételeket a kibocsátás, a füst és mérgező gázok, anti-sugárzás képesség; PI gyanta van jó szívósság, a váltakozó stressz és a fáradtság kiváló ellenállás van a leg--bb kiváló minden műanyag, ötvözött anyagok hasonló;

A tribológiai tulajdonságokat PI gyanta-kiemelkedő ellenállás csúszó kopás és izgulj kopás, kiváló teljesítményt, különösen, hogy fenntartsák a magas ellenálló és alacsony súrlódási együttható viselni 250 ℃; PI, gyanta könnyen kihúzás és a Fröccsöntő, kiváló megmunkálási teljesítmény, magas hatékonyság formázó.

Ezen túlmenően PI önálló kenés, könnyű feldolgozás, szigetelés stabilitás, hidrolízis ellenálló és más kiváló teljesítményt, ami széles körben használják Repülőgépipar, autóipar, elektromos és elektronikus, egészségügyi és élelmiszer-feldolgozás és egyéb területeken, fejlesztése és hasznosítása kilátások is rendelkezik.


 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093