A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Poliimid filmek tulajdonságai

A SOLVER POLIIMID | Updated: Sep 15, 2014

1. teljes egészében aromás Poliimid termogravimetriás elemzésével, a kezdeti bomlási hőmérséklet általában 500 ℃. Két-két benzol-anhidrid és difenil amine összefoglalása Poliimid termikus bomlási hőmérséklet eléri a 600 ℃, egyike a legnagyobb faj eddig polimer hőmérsékleti stabilitás.

2. Poliimid ellenáll az extrém alacsony hőmérsékletű, mint például nem áll - 269 ℃, a folyékony hélium ridegség.

3. Poliimid kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, üres műanyag a szakítószilárdság felett 100Mpa, vékony film, Poliimid (Kapton) több mint 170Mpa, és a bifenil Poliimid (Upilex S), hogy 400Mpa. A műszaki műanyag, elasztikus modulus 3 4Gpa, a rost elérheti 200Gpa, megfelelően elméleti számítás, minden két benzol-anhidrid és két benzol amin szintézis rost lehet eljutni 500Gpa, másodszor csak szénszálas.

4. poliimidek többféle nem oldható szerves oldószerekben, híg savas stabilitását, az általános számos kis ellenállás hidrolízis, ez látszólag hiányosságok teljesítmény teszi a Poliimid van egy csomó más nagy teljesítményű polimerek, amely használható az alkalikus hidrolízis-anhidrid újrahasznosított anyagok két eltérő jellemzőkkel és két aminok, mint Kapton film, a hasznosítási arány legfeljebb 80-90 %. Szerkezetének is meglehetősen hidrolízis ellenálló fajták, mint a stand fel 120 ℃, hogy 500 óra-ból víz.

5. hőtágulási együtthatója 2 * 10-5 3 * 10-5 ℃, Guangcheng hőre lágyuló Poliimid 3 * 10-5 ℃, bifenil írja ki, hogy 10-6 ℃, egyes fajok elérhetik ℃ 10-7.

6. Poliimid magas besugárzás ellenállással, a film 5 × 109 rad gyors elektron besugárzás erő megtartási arány 90 % volt.

7. Poliimid jó dielektromos tulajdonságokkal rendelkezik, Bemutatkozik fluor dielektromos állandója mintegy 3,4, vagy a levegő, nanométer méretű eloszlott a Poliimid dielektromos állandója lehet csökkentett-hoz körülbelül 2.5. A dielektromos veszteség 10-3, 100 300KV/mm, Guangcheng hőre lágyuló Poliimid 300KV/mm, 1017 Ω közül a kötet ellenállás Átütési szilárdság. Ezeket a tulajdonságokat is továbbra is fenntartják a magas szintű, széles hőmérséklet-tartományban a frekvenciatartományban.

8. Poliimid az önálló nemesítés polimer, füst alacsony arányát.

9. Poliimid magas vákuum ritkán outgassing.

10. Poliimid nem mérgező, alkalmas edények és orvosi műszerek gyártása, és ellenáll a ezerszer fertőtlenítés. Vannak néhány Poliimid van jó biológiai kompatibilitás, például, a vérvizsgálat kompatibilitás nem hemolitikus, citotoxikus tevékenység in vitro kísérletek nem mérgező.


 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093