A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Poliimid kiváló hő-ellenállás és a más tulajdonságokkal rendelkezik

A SOLVER POLIIMID | Updated: Jul 01, 2016

Ha öntés anyagként, alkalmazások és a szükséges teljesítmény (pl. mechanikai szilárdság, a csúszó rész, stb) különböző polifenilén-szulfid, üvegszál, azbeszt.
Ling-diszulfid és politetrafluor-etilén gyanta a töltőanyag. PPS moldability, kapható injekció vagy tömörítési formáló, extrudálás fröccsöntés lehet használni, hogy a huzal. Néha elérése érdekében a szükséges moldability, az anyagot lehet előre fűteni, hogy keresztbe ez kissé.
A gyanta kiváló hő-ellenállás, kémiai ellenálló képesség és hidrolízis ellenálló, használatos orvosi és fogászati berendezések gyártása (mint például ultrahangos tisztító tartályban Sterilizációs hőmérséklet 190-C, de is miatt a magas hőmérsékletű kúszás kis öntvény mérettartási stabilitás és ellenállás a benzin és a zsír, használható a személygépkocsi-gyártó. Más elektromos és elektronikus alkatrészek alkatrészek és csapágyak, stb a csúszó előállítása során is használható. Ezen túlmenően ez jellemzi a film sütés, mert keresztkötő reakció javítja a fizikai tulajdonságait, a bevonat film.
Bányászati Ftálimid DuPont sikeresen kifejlesztett 1963-ban, gyantát, 240 - + 3700 C hőmérséklet-tartományban, kiváló mechanikai szilárdság, a jó elektromos tulajdonságok, alacsony súrlódási együttható, kopás is kicsi. Mert kiváló hő-ellenállás és egyéb tulajdonságok, oly sok vállalat, hogy kezdje meg a fejlesztés az ilyen típusú gyanta, megjelent számos előadás Poliimid gyantát. A szintézis-reakció ez lehet kategóriákba kell sorolni kondenzációs reakció és emellett polimerizáció. Ezenkívül a moldability és egyéb tulajdonságok, hanem javítása érdekében kifejlesztett számos módosított poly Ftálimid, most is használják számos területen.

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093