A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Fóliák

A SOLVER POLIIMID | Updated: Oct 13, 2015

Fóliák az egyik első árucikk Poliimid, a motor slot szigetelés és kábel csomagoló anyag. A fő termékek a DuPont Kapton, Ube Upilex sorozat és Kaneka Apical. Átlátszó Poliimid filmes napelem lehet használni, mint egy puha alsó lemez. Vitorla IKAROS barátait a felhasználásával előállított fóliák és rost, mint a hőenergia-ágazat, Poliimid szálak forró gázok szűrésére használható, Poliimid fonalak lehet választani a por és gáz különösen kémiai anyag.
Paint: mint egy szigetelő festék, mágnes drót, vagy egy Nagyhőmérsékletű bevonatok.
Speciális kompozit anyagok: az a repülőgép, repülőgépek és rakéta-alkatrészek. Ez egyike a leg--bb magas hőmérsékletű szerkezeti anyagok. Pl. amerikai szuperszonikus repülőgépek sebessége terv tervezett 2.4M, a repülés felszíni hőmérséklet 177 ℃, 60000 h élettartama igényel, a jelentések szerint meghatározott 50 %-a a szerkezeti anyagok a hőre lágyuló Poliimid mátrix gyanta megerősített szénszálas kompozit anyagból, hogy minden egyes légi járművet összeg körülbelül 30 t.
Szál: elasztikus modulus után a szénszálas, a közepes és magas hőmérsékletű anyagok és radioaktív anyagok golyóálló, tűzálló szövet. Changchun, Kínának Poliimid termékek gyártása.
Hab: a magas hőmérsékletű szigetelés anyaga.
Műszaki műanyagok: hőre keményedő is hőre lágyuló, hőre lágyuló műanyag fröccsöntés is használható fröccsöntés vagy formázó átvitel. A fő kenés, tömítő, szigetelés és építési anyagok az önálló. Anyagok széles Poliimid elkezdték használni a forgólapátos kompresszor, dugattyú gyűrűk és tömítések speciális szivattyú és más mechanikai alkatrészek.
Membrán: a különféle gázok, mint például az elkülönítés a hidrogén / nitrogén, nitrogén / oxigén, szén-dioxid / nitrogén vagy metán, stb, hogy távolítsa el a nedvességet a levegőből a szénhidrogén-gáz és alkoholok. Hanem mint egy pervaporation membrán ultraszűrés. Mivel a Poliimid hő-ellenállás és a szerves oldószer tulajdonságait, egy különleges jelentőséggel bír a szerves gázok és folyadékok szétválasztása.
Elektronikus alkatrészek és a félvezető iparban

Ellenállni: Bizonyos Poliimid is használható egy photoresist. Vannak negatív és pozitív gumi ragasztó, a szub-mikronos megoldás. És pigmentek vagy színezékek használhatók egy színszűrő film, amely nagyban egyszerűsítheti a feldolgozási műveleteket.
Mikroelektronikai készülékek alkalmazásának: használni, mint egy közbenső réteg dielektrikum réteg szigetelés, mint a "buffer" réteget csökkenti a stresszt, és javítja a terméshozamot. Mint a védőréteg csökkentheti a hatását a környezetre, az eszközön, ez is a részecskék, az árnyékoló hatás, csökkentése vagy megszüntetése a puha hiba (puha hiba) eszközök. A félvezető ipar, mint egy magas hőmérsékletű Poliimid ragasztó, a termelés félvezető anyagok és digitalizáló rendszerek MEMS chip, mivel a Poliimid réteg jó mechanikai alakíthatóság és szakítószilárdság, segít-hoz tökéletesít a Poliimid rétegből és egy öntapadó Poliimid rétegből és fém réteggé letétbe között. A magas hőmérséklet és a kémiai stabilitása a Poliimid réteg és a fém játszik a különböző külső környezet önmagában.
LCD-orientált ügynök használt: polimidek, TN-LCD, SHN-LCD, TFT-CD és a jövőbeni vonatkozásait a ferroelectric folyadék kristály bemutatás igazítás ügynök anyag egy nagyon fontos helyet foglal el.
-A könnyű anyag: passzív vagy aktív hullámvezető anyag optikai kapcsoló anyagok, mint a fluor tartalmú Poliimid kommunikációs hullámhossz tartományban átlátszó Poliimid stabil chromophore mátrix anyag lehet a jobb szex.
Páratartalom: Higroszkópos lineáris hőtágulás a elvének alkalmazását, hogy a páratartalom érzékelő használható.

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093