A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Más jellegét meghatározza-ból PI (Poliimid)

A SOLVER POLIIMID | Updated: Sep 15, 2014

A sűrűség a PI 1.28-1.48g/cm3, a imidization mértékben növekszik, növeli a sűrűsége; Amikor a fő láncot tartalmazó oldalon csoportok sűrűsége kisebb lesz. PI van magasabb húzó, hajlító, tömörítés ereje, mechanikai tulajdonságai, a középső és felső szinthez tartozó, a magas modulus, különösen a magas modulus magas egy kiemelkedő jellemzője a mechanikai tulajdonságait.

Kúszás ellenálló ragasztó PI rendelkezik kiváló mérettartási stabilitás, ami nagyon feltűnő.

PI legkiemelkedőbb teljesítménye a hőállóság magas, a bomlási hőmérséklet az üvegesedés átmeneti hőmérséklet, termikus teljesítmény is magasabb, és a folyamatos magas hőmérséklet. Folyamatos üzemi hőmérséklete 250 ℃.

PI kiváló elektromos szigetelő tulajdonságainak, széles hőmérséklet dipól veszteség is meglehetősen kicsi. Ez a leg--bb kitűnő corona ellenállás, vagy azért, mert kétféle kémiai reakció-hoz létrehoz Corona: oxidációs aktív oxigén atomok bomlás; oxidációs reakció az ózon, a hidroxidok nagyon ellenállóak. PI a köztes dielektromos anyagok közé tartozik.

PI van jó stabilitást olaj, szerves oldószerek, híg sav, de nem ellenálló, erős oxidáció, tömény kénsav és vörösfüstös salétromsavból nem alkáli ellenálló típusa és a túlhevített gőz. Oxidatív degradáció történt erős oxidálószerek szerepét. Alkáli és vízgőz hatása, hogy a PI imid gyűrű megnyitása, és a gerinc törés következik be, az ebből eredő teljesítménycsökkenést.

A nagyszámú PI aromás molekuláris lánc gyűrűs szerkezet, amely elnyeli a sugárzást képesség nagyon erős, ezért is kiváló sugárzásnak ellenállás, meg tud állni a neutron, elektron, 7 sugarak, ultraibolya sugárzás, sugárzási környezet, a teljesítménycsökkenés nagyon korlátozott.


 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093