A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
Hírek & ismeretek

Aromás Poliimid (Poliimid, úgynevezett PI)

A SOLVER POLIIMID | Updated: Oct 16, 2015

Aromás Poliimid (Poliimid, neve PI), az egyik a legjobb általános teljesítményt szerves polimer anyagok, korrózió, anti-fáradtság, magas hőmérséklet, kopásállóság, ütésállóság, alacsony sűrűségű, alacsony zajszint, vágyódik szolgáltatás élet és a kiváló magas hőmérséklet teljesítmény van (hosszú távú-269 ℃ ~ 280 ℃-torzítás nélkül); a termikus bomlási hőmérséklet lehet olyan magas, mint 600 ~ C, az egyik legmagasabb a polimer fajok eddig Hőstabilitás, a-269 ℃ folyékony hélium nem zörög. Már széles körben használják Repülőgépipar, légi közlekedés, hely, autóipar, mikroelektronika, nano, LCD, sok mezők high-tech membrán, lézer, elektromos berendezések, orvosi berendezések, élelmiszer-feldolgozás, ismert, mint "probléma megoldó."
Poliimid egy nagy teljesítményű, hőre lágyuló műszaki, nem csak a kiváló hő-ellenállás, a mechanikai, a dielektromos, a bomlási ellenállás és a tulajdonságok anti-sugárzás is kiállítás kitűnő termikus feldolgozási teljesítmény, hő lehet öntött, extrudált és az injection molding a módszerek.
Poliimid üvegszálas, szénszálas, politetrafluoretilén (PTFE), grafit kompozitok, jelentősen javítja a mechanikai tulajdonságok és a önkenő kopásálló tulajdonságok a polimer anyag.
A Poliimid is készült egy film, ez is formáló, a bizalmas jellegű részek cső, a bár és a komplex struktúrák, mint a fogaskerekek, pecsét gyűrű, csapágyak és csatlakozók. Mint egy vagylagos-hoz fém bizonyos helyzetekben, kerámiák, hőre keményedő gyanták, hőre lágyuló és legnehezebb alacsony hőmérsékletű thermo-képző Poliimid ideális anyag.

Poliimid (a továbbiakban: "PI") Főbb jellemzők
kiemelkedő termál feldolgozási
kiváló hő-ellenállás
Kiváló mechanikai tulajdonságok Ø
Kiváló ajánlási pont teljesítmény
Kitűnő korrózióvédelem
jó súrlódási tulajdonságokat (önkenő, kopásálló)
Mikor feldolgozás nem kis molekula kiadás
alacsony Folyadékfelszívó képesség
tűzálló anti-sugárzás
felhasználható
önkioltó polimer, füstölgő arány
nem mérgező
Alkalmazás:
A fő alkalmazási területei: Poliimid, mint egy kiemelkedő teljesítmény a legmodernebb anyagok, a kiváló elektromos szigetelés, a kopásállóság, a magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képesség, a sugárzás és a fizikai és mechanikai tulajdonságok, az ipari gépek, elektronikus berendezések, eszközök, olaj alkalmazási köre a vegyi anyag, építőipari gép, kereskedelmi, mérés, elemzés, orvosi berendezések, és közlekedési felszerelést és textil gyors növekedés, vált az egyik legfejlettebb technológiák globális rakéták anyagok , repülőgép, repülőgépek és egyéb nélkülözhetetlen. Repülőgépipar, autóipar, különösen tartós és gyors fejlődésével az elektronikai iparban, a sürgős követelmények elektronikus eszközök kisebb, könnyebb, magas-előadás és magas rendelkezésre állás *. Kiváló teljesítmény poliimidek sok mindent kínál, ezeken a területeken a jelenlegi növekedési üteme továbbra is 20 % körüli, és széles körű kilátásai a fejlesztési.
Elektronikai és félvezető: nyomtatott áramkör deszkák, elektromos csatlakozók és szigetelők, csatlakozók, tömítések, folyékony kristály kijelzők és chips állvány, magas hőmérsékletű sockets, csatlakozók, beültetés és számítógépes merevlemezek, integrált áramkör ostya hordozó, szigetelő anyagok, hőálló, terminál, csatlakozó.
Gépkocsi- és repülőgép: motor alkatrészek, üzemanyag rendszerek, jet motor alkatrészek, kompresszorok és generátor alkatrészek, kötőelemek, spline közös és elektronikus kommunikációs eszközök, szivattyúk és szivattyú fedél, dugattyú gyűrűk, fogaskerekek, pengék, csapágyak, szem előtt tartó és tömítések, stb, a súlycsökkentés, alkatrészek, de is meghosszabbítja az életet.
Elemzés és orvosi felszerelések: szelepek, szelep ülések, szerelvények és csatlakozók.
Ipari gépek: mint a magas hőmérséklet motorok, szivattyúk, kompresszorok vannak önkenő csapágyak, perselyek, tengely bélés, szigetelő, tömítő gyűrűk, dugattyúgyűrűk, fogaskerekek, kompresszor lapátok és dugattyú gépek, berendezések csarnak, tolóerő alátétek, stb.
Üzleti berendezés: hőálló alkatrészek nagy sebességű fénymásolók és lézernyomtatók, a papír szétválasztása karom, görgős tengely célból caps, hő felszerelés, forgó pad és meghajtó tengelykapcsoló.

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093