A SOLVER POLIIMID
Termékek
Kiemelt termékek

Poliimid gyanta kompozit 15 % molibdén-diszulfid

Poliimid gyanta kompozit 15 % molibdén-diszulfid

Termék neve: Poliimid gyanta kompozit 15 % molibdén-diszulfid Cikkszám: SolverPI-kompozit 15M

Termék neve: Poliimid gyanta kompozit 15 % molibdén-diszulfid

Cikkszám: SolverPI-kompozit 15M

SolverPI-gyanta 6001 lehet ued, a légi járművek, légi közlekedés, autó, irodai berendezések, elektromos és electriconic berendezés, sciencific eszköz, ipari gépek, berendezések és így tovább. A Poliimid alkalmas-e az alkalmazás környezetben, amely lehet hőmérséklet-ellenálló, időjárásálló, dimenziós stabilitás, alakváltozás, törés, mint a seeling ring nélkül, tolóerő a mosó, csúszó csapágy, vákuum-szivattyú vane, szelep ülés, a sebességváltó, és így tovább.

PSolverPIgyanta 6001 ure

A 100 %-os tiszta Poliimid gyanta lehet, préselés penész, fröccsöntés, extrudálás fröccsöntés. A 100 %-os tiszta Poliimid gyanta kiemelkedő előnye van a Poliimid sorozat, mint a legnagyobb mechanikai tulajdonságai, a legjobb elektromos és termikus tulajdonságai, a magas tempeature kopás-resist(high PV value) kiváló dimenzió stabilitás.


Termékek elsősorban az: A környezet, amely magas követelményeket támasztanak a mechanikai tulajdonságok, tisztaság, inslation, meleg inslation, súrlódási együttható. Tipikus alkalmazások közé tartozik a vavle ülés, hőszigetelés fedél, plazma hegesztő pisztolyt, turbina gyűrű, időzítés felszerelés feszítő, szem, rögzítő, nyomtató papír feloldás pawl, break blokk, érezve a lokátor, és így tovább.


Kompozit SolverPIgyanta 6001 molibdén-diszulfid

A csuklós SolverPI-gyanta-6001 termék, kompressziós moulding 15 % molibdén-diszulfid alakult ki a Poliimid gyanta, amely kitűnő kopás-ellenálló tulajdonság és tömítő preperty, a magas vákuum környezetben.


A termék elsősorban a szuper vákuum és bajonett. Ez az összetett anyag sikeresen alkalmazták, centrifugál szivattyú, amely elsősorban az olaj refinery、chemical factory、power station és más folyadék-kezelő berendezések ezer. Ez a termék a choma szem, amely helyettesítheti a keményfém metal、graphite、silicon és más összetett anyag, hogy jelentősen javítsák a efficiency、reliability és a szivattyú üzemi pump、throat-bushings、axletree használják.


A jellemző, a termék hatékonyan csökkentheti valószínűsége megragadt, ha a szivattyú fut, és alsó száj gyűrű szakadék több mint 50 %-át.


Alkalmazások és envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic drive pump、chemical műtrágya plant、sulphuric növényi sav és így tovább.

Átviteli közeg: alacsony sűrűségű olefin、The gáz- és folyadék telítettség medium、strong corrosive、high, és alacsony hőmérsékleten.

Lehet megoldani a problémákat, mint követni: rövid lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a kis részecskék számát.

Ez a termék is alkalmazható az ilyen típusú szivattyú:

(1) Centrifugális szivattyú: száj ring、sliding csapágy

(2) Víz szivattyú: Intermediate persely

(3) Pajzs szivattyú: Siklócsapágy, megoldani a problémát a kényszerű kenőolaj

(4) Szivattyú mágneses meghajtó: csúszó csapágy és árnyékolás, megoldani a problémát a kényszerű kenőolaj.


Hot Tags: Poliimid gyanta kompozit 15 % molibdén-diszulfid, kompozit anyagok
Kapcsolódó termékek
 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093