A SOLVER POLIIMID
Products
Kiemelt termékek
rólunk
Haza > rólunk

A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek.

A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció. Rekombinált (GF) üvegszálas, szénszálas (CF), politetrafluoretilén (PTFE), grafit, molibdén-diszulfid stb, ez nagyban javítja a teljesítményét a polimer kompozit anyagok, pl. a mechanikai tulajdonságok, önálló kenés, kopásállóság. Már széles körben használják számos területen, mint a Repülőgépipar, hajóépítés, autó mikro-elektronikai, elektromos áramkör, vegyi berendezések, finommechanika stb.

A tervezett éves termelési kapacitása a monomer és Poliimid gyanta producere SOLVER POLIIMID független szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat az 500 tonna. Ez az első hazai gyártó vállalat, hogy megvalósítja a Poliimid iparosítás. Poliimid hőre lágyuló és hőre keményedő Poliimid a termék fajta befejeződött. Jelenleg a fő termékek a következők:

1. hőre lágyuló Poliimid:

· Hőre lágyuló Poliimid részecske
· Hőre lágyuló Poliimid fröccsöntő por
· Hőre lágyuló Poliimid folyadék
· Hőre lágyuló Poliimid profil
· Hőre lágyuló Poliimid ragasztó

2. hőre keményedő Poliimid:

· Hőre keményedő Poliimid por
· Hőre keményedő Poliimid folyadék
· Hőre keményedő Poliimid kompozit
· Hőre keményedő Poliimid profil

3. Poliimid Monomer:

· SolverPI-Monomer 6FDA
·
SolverPI-Monomer AHHF
·
SolverPI-Monomer BTDA
·
SolverPI-Monomer HFBAPP
·
SolverPI-Monomer TMAH

4. Poliimid hab:

· Poliimid merev hab
· Poliimid rugalmas hab

5. Poliimid gyanta:

· SolverPI-gyanta 6002
· SolverPI-gyanta 7002
· 70SY1 SolverPI-gyanta
· 70SY2 SolverPI-gyanta
· SolverPI-gyanta, 705R
· SolverPI-gyanta 7005
· SolverPI-gyanta 7051

6. Poliimid bevonat

· Hőre lágyuló magas hőmérsékletű Poliimid bevonat

7. Poliimid kompozit anyagok

· Poliimid gyanta kompozit 15 %-os PTFE
· Poliimid gyanta kompozit 15 %-os grafit
· Poliimid gyanta kompozit 40 %-a grafit
· Poliimid gyanta kompozit 15 %-os grafit és 10 %-os PTFE
· Poliimid gyanta kompozit 15 % molibdén-diszulfid

8. Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök

· SolverPI-oldat 625

A SOLVER POLIIMID a fejlett gyártási technológia erős ellenőrizhetőségét; QC szakember figyeli a teljes termelési folyamat (nyersanyagok, köztes termékek és így tovább), teszt, első osztályú minőség, stabil teljesítményt, költséghatékony termékek, versenyképes. Van egy teljes, tudományos minőségirányítási rendszer és erős K + F és után eladó szolgáltatás csapat, biztosítva a legteljesebb technikai támogatást az ügyfelek.

A SOLVER POLIIMID birtokol egy erős K + F csapat utáni orvosok által vezetett. Számos mesterek, orvosok és professzorok, a kapcsolódó területeken, beleértve azt az első osztályú K + F központ és a laboratóriumi Kínában.

Üdvözöljük a SOLVER POLIIMID kapcsolatot.

 • Cégprofil
  A SOLVER POLIIMID 2010 novemberében alakult az a szakmai és a high-tech gyártó POLIIMID (PI) és a "GOLDEN műanyag" nevű termékeinek. A SOLVER POLIIMID egyike a gyárt hőre lágyuló Poliimid, hőre keményedő Poliimid, Poliimid por, Poliimid raklap, Poliimid folyékony, Poliimid profil, Poliimid részecske, Poliimid Monomer, Poliimid hab , Poliimid gyanta, Poliimid bevonat, Poliimid kompozit anyagból, Poliimid folyadékkristályos igazítás ügynök és így tovább. hőre lágyuló Poliimid gyári, cég, nagykereskedelem, vásárlás, termékek. A SOLVER POLIIMID Poliimid egyfajta nagyteljesítményű mérnöki műanyag. Ez nem csak kiváló termálfürdő, mechanikus, dielektromos, méretbeli stabilitás, korrózióállóság és anti-sugárzás előadás, de is jó forgácstörő. Ez is alakú különböző módszerekkel ilyen fröccsöntés, extrudálás, fröccsöntés és injekció....
 • Product Category
 • Lépjen kapcsolatba velünk
  Address:Szoba 1401, félsziget nemzetközi Mansion, Jiande város, 311600 Zhejiang Province, Kína
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093